به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در همایش تجلیل از مؤلفان و پدیدآورندگان مواد و رسانههای آموزشی که در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برگزار شد، اظهار داشت: رویکرد آموزش و پرورش و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، تولید بسته آموزشی است یعنی در کنار کتاب درسی، کتاب راهنمای معلم، کتاب همراه هنرجو، نرم افزارهای آموزشی و مجموعه عناصر و امکاناتی که به امر یادگیری کمک می کند؛ البته جایگاه کتاب درسی محفوظ است.
وی ادامه داد: اینکه عنوان می شود، آموزش و پرورش هر کشور، آینه تمام نمای آن کشور است، مصداقش در کتب درسی است چرا که کتب درسی، آینده کشور است و به همین دلیل نقش مؤلفین و پدیدآورندگان کتاب درسی بسیار مهم است.
فانی گفت:امسال ۱۴۰ عنوان کتاب درسی تألیف شده است و در مجموع ۲۰۰ عنوان فعالیت شامل کتاب های درسی، راهنمای معلم، فیلم ها، نرم افزار و کتاب همراه هنرجو تولید شده است.
وی اضافه کرد: این جلسه نه تنها برای تجلیل مولفان کتاب درسی بلکه برای تجلیل از کتاب درسی تشکیل شده است و حدود ۹۰۰ نفر دست اندرکار تألیف کتاب درسی هستند.
وزیر آموزش و پرورش با گلایه از محتوای غیراستاندارد برخی کتب کمک آموزشی گفت: مجموعه آموزش و پرورش، مدیران مدارس و رسانه های ارتباط جمعی دقت کنند که محتواهای غیراستاندارد در اختیار دانش آموزان قرار نگیرد.
۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۵
کد خبر: 460854
وزیر آموزش و پرورش گفت: برخی تولید کنندگان کتب کمک آموزشی، محتوای غیراستاندارد تألیف می کنند.
نظر شما